v/ kuglepennesamler Knud Nielsen

TV2 ZULU

Sommerprogrammet ved - Jan Elhøj

Parodi på de gængse sommerprogrammer.
Jan Elhøj gør sommerlandet usikkert, når han i sin ombyggede Mercedes-camper tager rundt i den del af Danmark, som er længst fra Marguerite-ruterne.
Du vil blandt andet få mulighed for at møde Elhøjs alias’er: Den uforskammede krejler Kræmmer Villy, teenage-hiphop’eren Bob, den lettere psykotiske ældre mand med hang til ost, Oste Erik, og Adrian Lortedrengen, som forsøger at bruge sit brune talent til at tjene penge.
Sommerprogrammet besøger også navnkundige danskere som Kuglepenne Knud, Cowboy Lone, Krumme fra Hjørring og Danmarks Ældste Sangskat, som er en sten, der kan synge. Her ud over får Jan Elhøj hver uge besøg af en af de stjerner, der blinker på Dansk Top Himlen, såsom Kandis, Mumix, Klaus og Servants, Lis og Per, Hannibal med sin tryllefar og Susanna Lana.
SOMMERPROGRAMMET blev sendt fra september og fremefter.

I juli 2004 var Jan Elhøj på besøg hos mig for at lave en optagelse til ovenstående. Af de 7 optagelser ude i det ganske land, blev KUGLEPENNESIDEN af seerne kåret som det bedste.
Det betød at jeg måtte til Rødovre hvor resten af programmet blev produceret, for at få overrakt præmie, som bl.a. bestod i en orginal tegning til en Floating action kuglepen fra Eskesen*) og meget andet.
De 7 programmer har været genudsendt flere gange.

*) Læs også "En berømt dansker" andet sted på KUGLEPENNESIDEN

Du kan her se nogle billeder fra optagelsen.